Streaplers
Hello world

Välkommen till Streaplers - det legendariska dansbandet som har underhållit svenska folket sedan 1959! Från sina tidiga dagar som popgrupp i Kungälv har Streaplers förvandlats till en ikon inom dansbandsvärlden. Med ett starkt arv och en imponerande karriär har Streaplers fortsatt att sprida glädje och dans runt om i landet.


Streaplers har inte bara satt sitt namn på kartan inom dansbandsmusiken, de har också gjort sig kända för sina framträdanden inom pop och rock. Med låtar som "Valentino", "Jag har en dröm" och "Till min kära" har de dominerat Svensktoppen och fått generationer att dansa till deras musik.


Bandet har genomgått förändringar genom åren, men kärnan av talang och passion för musik har förblivit densamma. Med medlemmar som Kenny Samuelsson, Kjetil Granli, Per Lundin,

Maxi Jäsklid och vikarierande Stefan Kardebratt fortsätter Streaplers att leverera minnesvärda uppträdanden.


Streaplers har inte bara imponerat på svenska folket, de har också fått internationell uppmärksamhet och har haft äran att uppträda både i Karibien och i olika TV-program. Deras låtar har stått sig genom årtionden och fortsätter att vara lika älskade idag som när de först släpptes.


Upplev den magiska atmosfären av Streaplers live på din nästa danskväll! 

PRESSBILDER

LYSSNA

TITTA