Sounders
Hello world

Välkommen till Sounders - det svenska dansbandet från Kungälv som bjuder på en upplevelse utöver det vanliga! Med en mångsidig sammansättning av talangfulla musiker - André Polgary på sång, gitarr och saxofon, Anders Alm på gitarr och sång, och Christer Rosenius på trummor - garanteras en kväll full av energi och dansglädje.

Sounders har en lång historia och har genom åren etablerat sig som ett av de främsta dansbanden i södra och mellersta Sverige samt i Norge och på kryssningsfartyg på Östersjön. Sedan bildandet 1974 har bandet fortsatt att sprida glädje med sin musik.

Med totalt 16 album och ett stort antal singlar i bagaget har Sounders blivit kända för sin mångsidiga repertoar som sträcker sig från 50-talets klassiker till dagens hits. Elvis-låtar har en särskild plats i deras repertoar och deras inflytelser spänner över artister som Refreshments, Mavericks och Jerry Lee Lewis.

Med en passion för musik och en förmåga att få folk att dansa är Sounders det perfekta valet för din nästa danskväll eller fest.

Kontakta oss nu för att boka Sounders och låt oss tillsammans skapa en minnesvärd och underhållande kväll för dig och dina gäster!

PRESSBILDER

LYSSNA

TITTA