Kjellez
Hello world

Upptäck dansbandet Kjellez - Din Nyckel till En Oförglömlig Danskväll!


Kjellez, som startade upp mitt i pandemin år 2020, har snabbt blivit en snackis inom branschen. Med utmärkelsen "Årets Surprize" på Guldklavengalan i Malung år 2022 har 2023 blivit ännu en succé för detta dynamiska band. Med stora förväntningar ser Kjellez fram emot att fortsätta sprida glädje och sväng över hela Sverige under det kommande året.

Den 10:e december 2022 firade Kjellez sitt första årsjubileum på Tingvalla i Åstorp med en minnesvärd livesändning på Facebook och Youtube. Det var en hyllning till deras framgångsrika första år och ett löfte om ännu mer glädje och sväng i framtiden.

Kjellez bär stolt sin musikaliska fana med en glädjefylld och enkel melodi som deras signatur. Under det gångna året har de till och med gett sig ut på spelningar i Finland, och med önskan om att expandera sitt musikaliska territorium, hoppas de även på att få uppträda i Norge i framtiden.

Det 5-mannabandet har nyligen välkomnat en ny medlem till sina led. Gunnar Karlsson, tidigare från det välkända Glenn-Endys, har anslutit sig till Kjellez som deras nya basist. Med hans erfarenhet och musikaliska talang ser Kjellez fram emot att fortsätta leverera högklassig underhållning till sina fans runtom i landet.

Upplev en danskväll utöver det vanliga med Kjellez - boka dem för ditt nästa evenemang och låt dem föra dig med på en musikalisk resa du sent kommer att glömma!


PRESSBILDER

LYSSNA