Framed

Framed som startade sin resa 2008, etablerade sig snabbt som en kraft att räkna med inom svenskt dansband. Från de första spelningarna på privata tillställningar i Uddevalla till att dela scen med Streaplers på nyårsdagen 2009, har bandet snabbt blivit en av de mest eftertraktade inom genren.

Debutalbumet "Varje ögonblick" släpptes 2009 och markerade början på Framed framgångssaga. Efter att ha erövrat Dansbandsveckan 2012 och vunnit Bingolottos dansbandstävling 2013, släppte de sitt hyllade vinnaralbumet "Tack vare er" i augusti 2013.

Som ett bevis på deras musikaliska utforskning gjorde Framed en resa till Nashville, Tennessee, som inspirerade deras senaste album, släppt i slutet av 2018. Anders Inberg, bandets ledare, har framgångsrikt smält samman amerikansk country och rock n' rollklassiker med deras egna speciella twist.

Med en brinnande passion för country och rock n' roll, spelar Framed 100% live utan användning av datorer eller förinspelat material. Deras drivkraft är tydlig - att leverera musik de älskar och föra dansbandstraditionen framåt med sin unika stil. Framed är inte bara ett dansband, det är en resa genom musikens landskap som fortsätter att överraska och förtrolla sina fans.

PRESSBILDER

LYSSNA

TITTA