Blixterz

Inom en relativt kort tid har Blixterz etablerat sig som ett älskat fenomen bland musikälskare som söker den perfekta fusionen av dansbandsmusik och rockabilly/rock'n'roll. Med ett otroligt charmigt och svängigt sound har de erövrat publikens hjärtan, och deras senaste album är en riktig fest för öronen.

Blixterz har på kort tid byggt upp ett rykte för sitt unika sound som fångar essensen av både dansbandsmusik och den energifyllda puls som kännetecknar rockabilly och rock'n'roll. Deras musik är dansant, med snygga foxlåtar och en överväldigande mängd svängiga bugglåtar.

Charmen i Blixterz musik ligger inte bara i deras tekniska skicklighet, utan också i förmågan att skapa en atmosfär av fest och glädje. Varje låt är som ett fyrverkeri av sväng, och deras unika sätt att kombinera traditionell dansbandsstil med den råa energin från rock'n'roll gör dem till ett måste för alla musikälskare.


Blixterz korta tid i rampljuset har redan cementerat dem som en kraft att räkna med inom den svenska musikscenen. Med en blixtrande blandning av stilar och en oförglömlig liveupplevelse är Blixterz definitivt ett band att hålla ögonen och öronen på. Sätt på dansskorna och låt er svepas med av Blixterz unika musikaliska raseri!

PRESSBILDER

LYSSNA

TITTA