Ankies
Hello world

Sedan bandet grundades 2011 har Ankies gjort en stark markering på den svenska dansscenen. Bestående av fem skickliga medlemmar, var och en med många års erfarenhet inom branschen, har Ankies sitt ursprung i Borlänge och har erövrat hjärtan och dansgolv mestadels i Mellansverige och även i Norge.

Det som verkligen sätter Ankies isär är deras passion för både musik och dans. Med stolthet berättar de att fyra av bandets medlemmar inte bara är talangfulla musiker utan även dansare. Denna unika kombination av färdigheter gör Ankies till en dynamisk kraft på scenen och skapar en energifylld atmosfär på varje evenemang de uppträder på.


Att vara kräsen är en dygd, och Ankies tar detta till hjärtat. Bandet är noggranna när det gäller både danstakt och musikval, de spelar endast låtar som de själva gärna skulle dansa till. Med en repertoar som sträcker sig från 50-talslåtar till dagens populärmusik, och där de svänger sig mellan olika genrer som country, rock, pop, schlager och självklart dansbandslåtar, levererar Ankies en mångsidig och engagerande upplevelse för publiken.


Ankies sound är åt det modernare hållet, men deras musik har bevisat sig vara tidlös och passar en publik i alla åldrar. Dansbandet Ankies är mer än bara en musikalisk ensemble; de är en fest på hjul, redo att fylla dansgolvet med glädje, rytm och minnen som varar livet ut. Sätt på dansskorna och följ med Ankies på en resa genom musik och dans som kommer att lämna ett bestående avtryck på ditt hjärta.

PRESSBILDER

LYSSNA

TITTA